Kommentarer

Paul

Tyresö, April 2020

Vi är otroligt nöjda och fick redan från start ett mycket gott intryck. Snabba, professionella, engagerade och väldigt duktiga. Arbetet levererades i tid och överskrider helt klart våra förväntningar. Vi är mycket nöjda och skulle gärna rekommendera dem.

 


Ove Andersson

Mobil:

För ommålning av vårt hus c:a 400 kvm ytterväggar samt c:a 100 kvm plåttak valde vi Alan Bygg då deras offert vr utförlig och tydlig. Då dessutom arbetet genomfördes med stor noggrannhet och skicklighet kan vi bara varmt rekommendera deras tjänster.

 


Magnus Rimbark

Mobil:

Alan bygg gjorde en köksrenovering åt oss där de även bytte rör, el, byggde ny golvkonstruktion och bytte tak och bygge om innerväggar. Arbetet gick smidigt, tidplan och budget höll, och kvaliteten på arbetet blev mycket bra. Det höll också rent och snyggt under byggtiden. Faktureringen gjordes tydligt och förutsägart och vi fick alla kvitton på inköp tydligt redovisade. Vi har använt dem till andra jobb tidigare och alltid blivit mycket nöjda.

 


Nils och Karla Farsta

Mobil: 070-2066080

Grymt bra inställning från Alan Bygg, dina gubbar kunna starta snabbt och bli klara snabbt.
→ Mycket punktliga
→ Jobbade på länge hela dagarna, till och med på helger
→ Jobbet som har utfört är gjort med MYCKET hög standard, ser jättebra ut
→ Kompetenta och kunniga
→ Mycket hög noggranna

 


Familjen Karlberg

Mobil: 070-5935646

Vi har använt Alan Bygg och Måleriservice AB till att putsa om grundsockeln på vårt suterränghus i Täby. Vi är mycket nöjda med allt från första kontakten till slutförande av arbetet. Proffsigt bemötande, bra kvalite på arbetet, kostnads- och tidsplan enligt överenskommelse. Kan varmt rekommendera GM Bygg.

 


Dilya

Mobil: 0735-59 46 77

Alan Bygg och Måleriservice AB hjälpte att bygga om och renovera ett kök och ett sovrum i vår lägenhet under december 2015. Greger som arbetsledare var alltid tillgänglig, flexibel och hjälpsam med att hitta lösningar på oförutsedda problem som uppstod under renoveringen. De utförde arbetet snabbt och vi är mycket nöjda med resultatet. Alla killar som arbetade hos oss var punktliga, professionella och trevliga. Pålitliga och duktiga hantverkare med andra ord. Speciell tack till Tomas! Vi rekommenderar GM AB varmt.

 


Åke

Mobil: 0708-61 66 65

Alan Bygg Måleriservice har under hösten 2015 rivit en farstukvist och byggt om till isolerad hall med måleriarbete både invändigt och utvändigt. Vi är väldigt nöjda med arbetet som är professionellt utfört. Greger har alltid varit tillgänglig att kontakta angående frågor som dykt upp under arbetets gång. De har även kommit med förslag på förbättringar på arbetet. Kostnad för material och arbete stämde väl överens med offerten. Vi rekommenderar Alan Bygg Måleriservice och kommer även att anlita dem för framtida arbeten.

 


Magnus, Älvsjö

Mobil: 0709-70 47 29

Greger Måleriservice byggde en stor upphöjd altan med kanalplasttak till oss. De förstod snabbt vad vi ville ha och hjälpte oss att hitta en ännu bättre lösning än vad vi kunnat planera själva. Allt från offert till genomförande och bortforsling av skräp rullade på smidigt. Hantverket känns väldigt gediget och proffsigt på alla sätt. Jag kan varmt rekommendera dem!

 


Sofia, Janne

Mobil: 0702-03 75 51

Som sagt, ett stort tack för ert jättefina arbete hemma hos oss! Här kommer vår referens: Vi kan varmt rekommendera Alan Bygg! Hemma hos oss gjorde de ett fantastiskt fint jobb. Invändigt målade och tapetserade de flera rum och utvändigt målade de om fasaden samt bytte ut dålig panel. Ett seriöst företag med duktiga killar som hela tiden fick oss att känna att de gjorde sitt yttersta för att göra oss nöjda. Vilket vi också blev!

 


Stephen Nygren, Älvsjö

Mobil: 076-140 01 05

Jag hittade Greger på Brabyggare under våren och valde då mellan tre alternativ där Greger hade bästa pris på villa fasadmålning. Dom rekommenderade också ett fasadbyte på en sida vilket jag tyckte var klokt. Under sommaren utfördes en total ommålning av hela träfasade plus utbyte av två fasader på min villa i Älvsjö. Fasadmålningen drog ut på tiden men det beror mycket på det dåliga vädret under sommaren. All målningsarbeten är väldigt bra gjort och jag är mycket nöjd med resultatet. Fasadbytet blev lite större som då resulterade i ett större åtagande men resultatet mycket bra och dom synpunkter jag hade vid besiktningen åtgärdades ordentligt. Fick också ett litet plåttak utbytt som blev riktigt snyggt och välgjort.

 


Anders Pontara, Älvsjö

Mobil: 073-056 70 69

Alan Bygg Måleriservice har under hösten 2014 och våren 2015 putsat om fasaden och utfört måleriarbeten på vår villa i Älvsjö. Arbetet är professionellt utfört och vi är väldigt nöjda med resultatet. Greger & co byggde också ett nytt trädäck åt oss och även detta blev väldigt fint. Från den första kontakten med Greger, via offertförfarande och genom hela processen med det konkreta hantverskarbetet har allt klaffat väldigt bra och jag kan verkligen rekommendera Alan Bygg tjänster till den som söker hantverkare med yrkeskunnande, vänlighet och seriositet.

 


Per Olov Nilsson

Mobil: 070-555 18 88

Totalrenoverat vår sons lägenhet på Östermalm, renoverat badrum förra året hemma hos oss. Nu även totalrenoverat kök, matsal och hall. Vi är mer än nöjda. Toppen service, noggrannhet, perfekta materialleveranser, fantastiskt trevliga killar i huset som fixat allt så fint med toppkvalité. Rekommenderar verkligen Alan Bygg och Måleriservice AB. Redan bokat upp dem för vårt nästa projekt. Fantastisk personlig service av Greger! Nöjda med allt!

 


Martin Andersson, Stockholm

Mobil: 070-413 46 25

Vi anlitade GM Bygg för att totalrenovera vårt sovrum och vardagsrum, alltifrån stuckatur, till väggar och golvslipning, och vi är mycket nöjda med slutresultatet. De kom alltid på utsatt tid och arbetade effektivt, noggrant och professionellt. Under arbetets gång kom de med bra tips och idéér som man kanske inte alltid tänker på själv samtidigt som de var lyhörda för våra önskemål. Rekommenderas varmt!

 


Barbro och Richard Roth, Saltsjöbadenm

Mobil: 070-817 19 10

Ibland har man tur med att träffa rätt! Vi anlitade Alan Bygg Måleriservice och fick tillgång till hantverkare som både var kunniga, snabba och engagerade. Priset stämde dessutom väl överens med offerten. Vi kan varmt rekommendera dom för arbeten med målning och renovering av hus och hem.

 


Åke Westermark, Danderyd

Mobil: 070-832 35 75

Alan Bygg och Måleriservice AB är ett företag som jag har haft mycket glädje av under de sista åren. De är mycket ambitiösa, arbetssamma och noggranna samt mycket lätta att ha att göra med. Dessutom, och kanske framför allt, så har de kunnig personal inom företaget. Duktiga snickare, plattsättare, målare, Jag vill därför rekommendera Alan Bygg och Måleriservice AB till er som söker ett bra byggföretag.

 


Ole Norberg, Sollentuna

Mobil: 070-587 20 42

Vi tog hjälp av Alan Bygg och Måleriservice AB när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2012. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha att göra med och vi vill gärna rekommendera dem.

 


Lena Rungardt, Stockholm

Mobil: 076-855 13 30

Toppen, tack! Självklart rekommenderar jag er, det gör jag hela tiden eftersom många vet och har sett att vi gjort stora renoveringar. Du kan alltid ge mitt mobilnr till en blivande kund när ni har någon som vill ringa och fråga.

Copyright © Alan Bygg och Måleriservice AB | Design by Graffstudio