Grindar

Portautomatik i våra portar har en standardskyddsbrytare som lyfter porten ca 10 cm när den stöter på motstånd. Automatiska portar kan även förses med en fotocell. Detta är ett ytterligare skydd som förhindrar portstängning om det finns något hinder i portens rörelseområde.


Värmeisolering
Automatik
Tillbehör
  • EN UTMÄRKT VÄRMEISOLERING
    I takskjutportar har vi använt s.k. varma paneler med en tjocklek på 40 mm fyllda med polyuretanskum och vi har tätat portarna längs ytterkanten och mellan segmenten. För porten med mått 5000 x 2250 (dubbelport) blir värmeöverföringskoefficienten bara U=1,09 W/(m²K).
  • TILLFÖRLITLIG AUTOMATIK
    Användarkomfort är också förknippad med tillförlitlig automatik som inte bara garanterar enkel och problemfri drift och gör det möjligt att koppla in porten i en valfri fastighetsautomation. Automatiken i våra portar är tillverkad av bästa, välkända tillverkare.
  • KNOPPAR OCH HANDTAG
    Oavsett om du väljer manuell eller automatisk drivenhet, kan vi utrusta porten med en dubbelsidig knopp eller ett handtag med ergonomisk form, med vilka du kan stänga och öppna porten utan någon ansträngning.

Mistral
Passat
Sirocco

Copyright © Alan Fastighetsservice och Måleriservice AB | Design by Graffstudio