Våra tjänster

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Oavsett om det gäller lasering av väggar, svampning, epoximålning av golv, köksluckor, lägenhetsmålning, trapphus, källarlokaler och garage, hela villor, plåt- och fasadmålning eller något annat måleriarbete.

Badrums-renovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten.

Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Fasadputs

Fasadputs, fasadrenoveringar och renovering enstegsfasad. Vi utför putsarbeten på alla underlag och renovering av alla typer av putsfasader.

Vår målsättning är att behålla vårt goda rykte att vi gör fasadarbeten utan anmärkningar.


Betongarbeten

Allt inom betong – från formsättning till golvgjutning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra.
Svaret är i stort sett allt inom vårt område!

Takarbeten

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vår verksamhet riktar sig mest mot privatpersoner, villaägare, fritidshusägare och bostadsföreningar.

Mark & anläggning

Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom asfaltering,
grundläggning av byggnader, rörschakter, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten.

Snickerier

Vi driver bearbetningen av nya material i den moderna snickeriproduktionen och vårt mål är att förädla våra kunders idéer genom kreativt samarbete. Vi levererar helhetslösningar – från uppmätning till produktion.

Copyright © Alan Fastighetsservice och Måleriservice AB | Design by Graffstudio